2017 m. balandžio 7 d., penktadienis

TORTILIJOS TRAPUČIAI SU ŽĄSIENOS PAŠTETU

Laukiate svečių? Šis skanus užkandis būtinai turi atsidurti ant vaišių stalo :)

  • 150 g žąsienos pašteto (naudojau "Lapino puotos");
  • 60 g kreminio sūrio (pvz. Philadelphia);
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  • 3 apvalių tortilijų;
  • alyvuogių aliejaus;
  • maltos raudonosios paprikos;
  • karnišonų pagal poreikį;
  1. Į dubenėlį sudėkite žąsienos paštetą, kreminį sūrį, krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. 
  2. Tortilijas supjaustykite gabalėliais. Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite malta paprika ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus. Atvėsinkite.
  3. Patiekite tortilijos traškučius su paruoštu paštetu ir ant viršaus uždėkite pjaustytus karnišono gabalėlius.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...